✊🏿✊🏽✊🏾 | 🦠
 

Emoji 🛍 - Handleposer

🛍

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 🛍

Betydningen av denne emoji kan finne ut ved å sjekke navnet sitt som utgangspunkt, som er handleposer. Du kan til og med få ledetråder ved å sjekke ut det engelske originale navnet, som er shopping bags.

Info om emoji handleposer

Her kan du lese mer om emojin 🛍. Emojin handleposer tilhører de interne emoji-gruppene Bursdag, Julaften.  Hovedgruppen som emojin handleposer tilhører, er Objekter og ting, en gruppe som den deler sammen med en annen 220 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just handleposer det er imidlertid ingen varianter til.

Emoji handleposer på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Shopping bags
🇳🇴 Svensk: Shoppingväskor
🇩🇰 Dansk: Indkøbsposer
🇫🇮 Finsk: Kauppakassit

Kopier og bruk emoji 🛍

Hvis du vil kopiere emojin handleposer til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F6CD

Bruk i HTML:   🛍

Andre emojis i gruppen "objekter og ting"