Emoji 🎢 - Berg-og-dal-bane

🎢

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 🎢

Betydningen av denne emoji kan finne ut ved å sjekke navnet sitt som utgangspunkt, som er berg-og-dal-bane. Du kan til og med få ledetråder ved å sjekke ut det engelske originale navnet, som er roller coaster.


Info om emoji berg-og-dal-bane

Her kan du lese mer om emojin 🎢. Hovedgruppen som emojin berg-og-dal-bane tilhører, er Reise og steder, en gruppe som den deler sammen med en annen 126 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just berg-og-dal-bane det er imidlertid ingen varianter til.


Emoji berg-og-dal-bane på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Roller coaster
🇳🇴 Svensk: Berg- och dalbana
🇩🇰 Dansk: Rutsjebane
🇫🇮 Finsk: Vuoristorata

Kopier og bruk emoji 🎢

Hvis du vil kopiere emojin berg-og-dal-bane til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F3A2

Bruk i HTML:   🎢


Andre emojis i gruppen "reise og steder"