Emoji 🗻 - Fuji-fjellet

🗻

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 🗻

Betydningen av denne emoji kan finne ut ved å sjekke navnet sitt som utgangspunkt, som er fuji-fjellet. Du kan til og med få ledetråder ved å sjekke ut det engelske originale navnet, som er mount fuji.


Info om emoji fuji-fjellet

Her kan du lese mer om emojin 🗻. Hovedgruppen som emojin fuji-fjellet tilhører, er Reise og steder, en gruppe som den deler sammen med en annen 126 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just fuji-fjellet det er imidlertid ingen varianter til.


Emoji fuji-fjellet på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Mount fuji
🇳🇴 Svensk: Fujiberget
🇩🇰 Dansk: Fuji-bjerget
🇫🇮 Finsk: Fuji-vuori

Kopier og bruk emoji 🗻

Hvis du vil kopiere emojin fuji-fjellet til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F5FB

Bruk i HTML:   🗻


Andre emojis i gruppen "reise og steder"