Emoji 🏩 - Kjærlighetshotell

🏩

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 🏩

Kärlekshotell er et slags hotell som er beregnet for hurtige eller kortsiktige besøk. De er i prinsippet over hele verden, men er spesielt vanlige i Japan. Kjærlighetshotellene i Japan kommer i mange forskjellige temaer og design, for eksempel med anime-inspirert innredning eller roterende senger. Men felles hensikt for alle, uavhengig av temaet, er at de skal fungere som et sted hvor et par kan snike seg bort for å engasjere seg i samleie. Vanligvis er det alt som trengs i hotellrommet, for eksempel prevensjonsmidler og annet tilbehør som kan være nødvendig.


Info om emoji kjærlighetshotell

Her kan du lese mer om emojin 🏩. Emojin kjærlighetshotell tilhører de interne emoji-gruppene Bryllup, Valentinsdag.  Hovedgruppen som emojin kjærlighetshotell tilhører, er Reise og steder, en gruppe som den deler sammen med en annen 128 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just kjærlighetshotell det er imidlertid ingen varianter til.


Emoji kjærlighetshotell på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Love hotel
🇳🇴 Svensk: Kärlekshotell
🇩🇰 Dansk: Elskovshotel
🇫🇮 Finsk: Tuntihotelli

Kopier og bruk emoji 🏩

Hvis du vil kopiere emojin kjærlighetshotell til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F3E9

Bruk i HTML:   🏩


Andre emojis i gruppen "reise og steder"