✊🏿✊🏽✊🏾 | 🦠
 

Emoji 🩸 - Dråpe blod

🩸

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 🩸

Denne emojiene skal visstnok representere en rødlig bloddråpe, og faktum er at denne emojiene har blitt veldig mye omdiskutert og virkelig bragt fram siden den ble en del av de andre emojiene. Årsaken til at det har blitt diskutert er fordi mange tror at ideen om emoji er å bringe tankene til menstruasjon, på en måte å synliggjøre hva alle kvinner må gjennom. Men selvfølgelig kan den også brukes til å representere andre ting, som f.eks donasjon av blod eller bare blødning som et resultat av en normal skade.

Info om emoji dråpe blod

Her kan du lese mer om emojin 🩸. Emojin dråpe blod tilhører de interne emoji-gruppene Pride og HBTQ, Morsdag, Internasjonal kvinnedag.  Hovedgruppen som emojin dråpe blod tilhører, er Objekter og ting, en gruppe som den deler sammen med en annen 220 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just dråpe blod det er imidlertid ingen varianter til.

Emoji dråpe blod på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Drop of blood
🇳🇴 Svensk: Bloddroppe
🇩🇰 Dansk: Dråbe blod
🇫🇮 Finsk: Pisara verta

Kopier og bruk emoji 🩸

Hvis du vil kopiere emojin dråpe blod til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1FA78

Bruk i HTML:   🩸

Andre emojis i gruppen "objekter og ting"