✊🏿✊🏽✊🏾 | 🦠
 

Emoji 🏮 - Izakaya-lykt

🏮

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 🏮

Betydningen av denne emoji kan finne ut ved å sjekke navnet sitt som utgangspunkt, som er izakaya-lykt. Du kan til og med få ledetråder ved å sjekke ut det engelske originale navnet, som er izakaya lantern.

Info om emoji izakaya-lykt

Her kan du lese mer om emojin 🏮. Hovedgruppen som emojin izakaya-lykt tilhører, er Objekter og ting, en gruppe som den deler sammen med en annen 220 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just izakaya-lykt det er imidlertid ingen varianter til.

Emoji izakaya-lykt på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Izakaya lantern
🇳🇴 Svensk: Izakaya-lampa
🇩🇰 Dansk: Izakaya-lygte
🇫🇮 Finsk: Izakaya-lyhty

Kopier og bruk emoji 🏮

Hvis du vil kopiere emojin izakaya-lykt til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F3EE

Bruk i HTML:   🏮

Andre emojis i gruppen "objekter og ting"