Emoji Fly som letter

🛫

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Info om emoji fly som letter

Her finner du emojin fly som letter avbildet i stor størrelse. Emojin fly som letter tilhører den interne emoji-gruppen Bryllup.  Hovedgruppen som emojin fly som letter tilhører, er Reise og steder, en gruppe som den deler sammen med en annen 119 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just fly som letter det er imidlertid ingen varianter til.

Emoji fly som letter på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin fly som letter kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Airplane departure
🇳🇴 Svensk: Flygplan avgår
🇩🇰 Dansk: Fly, der letter
🇫🇮 Finsk: Lentokone nousee ilmaan

Hvis du vil kopiere emojin fly som letter for å bruke den for eksempel i en epost eller i en prat, bare klikk på "Kopier" knappen under emojin. Emojin fly som letter vil da ende opp i clipboard, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - for eksempel. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. Nedenfor finner du emojins heksekode samt et ferdigkodet eksempel klar til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F6EB

Bruk i HTML:   🛫

Andre emojis i gruppen "reise og steder"