Emoji 🚔 - Møtende politibil

🚔

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 🚔

Betydningen av denne emoji kan finne ut ved å sjekke navnet sitt som utgangspunkt, som er møtende politibil. Du kan til og med få ledetråder ved å sjekke ut det engelske originale navnet, som er oncoming police car.


Info om emoji møtende politibil

Her kan du lese mer om emojin 🚔. Hovedgruppen som emojin møtende politibil tilhører, er Reise og steder, en gruppe som den deler sammen med en annen 126 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just møtende politibil det er imidlertid ingen varianter til.


Emoji møtende politibil på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Oncoming police car
🇳🇴 Svensk: Ankommande polisbil
🇩🇰 Dansk: Modkørende politibil
🇫🇮 Finsk: Vastaantuleva poliisiauto

Kopier og bruk emoji 🚔

Hvis du vil kopiere emojin møtende politibil til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F694

Bruk i HTML:   🚔


Andre emojis i gruppen "reise og steder"