Emoji 🌇 - Solnedgang over bygninger

🌇

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 🌇

Betydningen av denne emoji kan finne ut ved å sjekke navnet sitt som utgangspunkt, som er solnedgang over bygninger. Du kan til og med få ledetråder ved å sjekke ut det engelske originale navnet, som er sunset over buildings.

Info om emoji solnedgang over bygninger

Her kan du lese mer om emojin 🌇. Emojin solnedgang over bygninger tilhører de interne emoji-gruppene Ramadan, Id al-fitr, Jom kippúr.  Hovedgruppen som emojin solnedgang over bygninger tilhører, er Reise og steder, en gruppe som den deler sammen med en annen 126 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just solnedgang over bygninger det er imidlertid ingen varianter til.

Emoji solnedgang over bygninger på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Sunset over buildings
🇳🇴 Svensk: Solnedgång över byggnader
🇩🇰 Dansk: Solnedgang over bygninger
🇫🇮 Finsk: Auringonlasku rakennusten yllä

Kopier og bruk emoji 🌇

Hvis du vil kopiere emojin solnedgang over bygninger til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F307

Bruk i HTML:   🌇

Andre emojis i gruppen "reise og steder"